Sadelinprovning i hela Norrland

 

Sadelinprovning kan både vara för den som är ute efter en helt ny sadel eller någon som har problem med den som används just nu.

Vid varje tillfälle har jag ca 40-50 sadlar med mig i minst 10 olika märken. Alla sadlar är till salu och kan vara både nya och begagnade. 

När sadelninprovningen börjar går jag igenom hästen genom palpation. Detta för att kolla så att inte hästen har några sadelrelaterade spänningar i kroppen.

Sedan går man över till att kolla, den befintliga sadeln, hur den ser ut. Är den rak? Är den jämn i stoppningen mm. Söker vi en ny sadel så är det nu man hämtar ett par lämpliga sadlar att prova på hästen.

Passar någon av sadlarna bra till både häst och ryttare så skall sadeln provridas. Fungerare allt bra vill jag att kunden lånar sadeln i en vecka för att kunna rida ordentligt i den innan han/hon bestämmer sig för köp.

Hela genomgången tar ca 1 tim och kostar 650:- Utöver detta tar jag en resekostnad på 45:-/mil. Resekostnaden delar alla på om det är flera i samma stall. Du är naturligtvis välommen hem till mig för sadelinprovning. Då blir det bara kostnad för sadelinprovningen.

Vill du ha hjälp? anmäla dig till min SMS-lista(här till höger)  Då får du automatiskt ett SMS 1-2 veckor innan jag kommer till ditt område.

Betalning sker på plats, kontant, Swish eller faktura.

Vill du ha faktura tas en extra avgift ut på 50:-

Anmälan till SMS-lista

Anmäl er till min SMS-lista så får ni automatiskt ett sms 1-2 veckor innan jag kommer, med datum när jag kommer. För att boka en tid när jag kommer, kontakta mig.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.