Kaos i verkstaden

Kaos i verkstaden

Flytten av verstaden hem till gården.

Nu före jul gick flyttlasset från Hammerdal till Görvik. 8 st duktiga ungdomar från byn hjälpte mig att flytta allt på en dag. Kvällen avslutades med Pizza på Blå Huset.

Som ni ser på bilden är det mycket saker som skall komma på plats. Golv, tak o väggar är klara, men inte wc, kök eller lager. Det är det som jag har jobbat med hela julghelgen, samt varit lite ledig också. Arbetet fortsätter nu i januari o februari så att verkstaden blir så man kan arbeta i den. Sadlarna skall upp på väggen, lister på plats, wc in. Köket kommer 23/1.

När allt detta är klart kommer jag att lägga mer krut på det stall som ligger vägg i vägg med verkstaden. Där kommer jag att kunna ta emot kunder med häst. 3 boxar och gott om plats för att binda upp i stallgången. Mer om detta kommer senare.

Jag måste även få be om ursäkt för att jag ligger efter med bilder och framför allt sadlar på hemsidan. Jag har för tillfället inget bra ställe att fotografera sadlarna på, lyset i taket kom upp i julhelgen, nu är det superbra ljus, men sadlarna kommer...:)

2018-01-16 12:30